2015. január 4., vasárnap

Kritika #2 - RM.

Kiwi Stories: Téli mese

Kinézet:

 Őszintén megvallva, tetszik, hogy lila színt választottál, nem sok helyen láttam még lila dizájnt. A fejléced, meg úgy az egész, viszont nagyon elcsépelt, és hogy is mondjam, kezdő. Kérj fel valakit, aki érti a dolgát, és ha már az Infinte-től kértél kritikát, Vani és Kitti a szolgálatodra állnak. A háttérrel kapcsolatban kétes érzéseim támadnak. Illik is, és nem is, nyilván azért van, mert meghatározhatatlan színű, árnyalatú fejléchez a kéktől a pinkig minden illene.

10/8

Szöveg:

Helyesírási hibád egy volt, a második részben, Andrew és Rose között zajló eszmecsere közben Az És te hogy vagy? mondat végére pontot raktál. Mindössze ennyi. (Köszönöm, hogy nem kellett a fejemet a falba vernem, hogy milyen helyesírással gyilkolsz.)
A második részben van egy kis hiba még, két mondat kicsi betűre van véve, kérlek javítsd.

10/9

Tartalom:

Engem kicsit megijesztett az eleje, mikor a fiatal kislány a temető mellé kezdett járni spanyolt tanulni, majd találkozik egy sráccal aki befogja a száját, és megkéri, hogy ne sikítson, majd hopp, szinte öribarik lesznek másodpercek alatt. - Enyhe túlzással élve.
Mikor a testhezálló felsőkről fejtetted ki a véleményedet, kicsit elgondolkodtam, hogy ez most időhúzás, helykitöltés akar lenni, vagy tényleg unalmassá akarod tenni az olvasmányt. Mikor viszont megint visszatért a pólós téma, ha egy mondatban is, tetszett, hogy ilyen fordulattal tértél rá vissza.
És visszatértünk a félelmetes társalgáshoz a két főszereplőnél. A halottakról, és a temetési módszerekről igazán jó egy temető mellett, sötétben fecsegni. Abnormális, egy cseppet.
Majd visszatértünk az időhúzáshoz, megint érdektelen információt tudhattunk meg, bár ezúttal a harmadik részben, Adam ketteséről (nem tudjuk, ki ő), és Rose perfekciójáról.

10/8

Összegzés:


Mindent egybe véve, egész jó történet lehet, ha nem teszed csöpögős szerelmi történetté, ha a dizájn kicsit összébb épül, és az időhúzások, és az értelmetlen információk eltűnnek, egész jó blogot kapunk. Minden esetre én feliratkoztam, lássuk mi sül ki belőle.

30/25

1 megjegyzés: